Termeni si conditii

Site-ul www.meddesa.com este proprietatea MEDDESA BOUTIQUE S.R.L.,J40/14162/2020. Compania va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.meddesa.com, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

1. DATELE TALE ȘI VIZITAREA ACESTUI SITE WEB Informaţiile și datele personale pe care ni le furnizaţi vor fi prelucrate în conformitate cu Declaraţia de Confidenţialitate. Prin utilizarea acestui site web, vă daţi acordul pentru prelucrarea informaţiilor și datelor menţionate anterior și declaraţi că toate informaţiile şi datele pe care ni le furnizaţi sunt reale și exacte.

2. UTILIZAREA SITE-ULUI WEB Prin utilizarea acestui site web și/sau plasarea de comenzi prin acesta, vă obligaţi: (a) Să folosiţi acest site web exclusiv pentru a trimite comenzi valide din punct de vedere legal. (b) Să nu trimiteți nicio ofertă cu caracter fals sau fraudulos. În cazul în care avem motive întemeiate să credem că ne-­aţi transmis o comandă de acest tip, suntem autorizați să o anulăm și să informăm autorităţile competente. (c) Să ne indicaţi o adresă de e­mail corectă si exactă, o adresă poștală și/sau alte date de contact. De asemenea, sunteţi de acord să folosim aceste date pentru a va contacta, atunci când este necesar (consultaţi Politica noastră de Confidenţialitate). Dacă nu ne furnizaţi toate informaţiile de care avem nevoie, vom fi în imposibilitatea de a procesa comanda dumneavoastră. Prin trimiterea unei comenzi prin intermediul acestui site web, declaraţi că aveţi peste 18 ani şi aveţi capacitatea legală de a încheia contracte.

3. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI Produsele oferite prin intermediul acestui site web sunt exclusiv disponibile pentru livrare în Romania.

4. CUM SE FORMEAZĂ CONTRACTUL Informaţiile conținute în acești Termeni precum și detaliile conţinute în acest site, nu constituie o ofertă de vânzare, ci o invitație de a negocia. Nu va exista niciun contract între dumneavoastră şi noi având ca obiect orice produs, până nu vom accepta în mod expres comanda dumneavoastră. Dacă nu vă acceptăm oferta, orice sumă deja debitată din contul dumneavoastră, vă va fi restituită integral. Pentru a plasa o comandă, trebuie să urmaţi procedura de achiziţie online şi să daţi clic pe "Autorizare plată". Dupa aceasta, veţi primi un e­mail de confirmare a primirii comenzii ("Confirmare Comandă"). Va rugăm să rețineţi că acest lucru nu înseamnă că respectiva comandă a fost acceptată, deoarece comanda dumneavoastră reprezintă o ofertă pe care o faceţi, cu privire la achiziţionarea unuia sau mai multor produse. Toate comenzile sunt supuse acceptării noastre și vă vom confirma acceptarea printr­-un e­mail pe care il transmitem, de confirmare a expedierii ("Confirmarea Expedierii"). Contractul de vânzare­-cumpărare produse dintre noi ("Contractul"), se încheie doar după ce vă trimitem Confirmarea Expedierii. Contractul se va referi numai la acele produse a căror expediere a fost confirmată prin Confirmarea Expedierii. Nu vom fi obligaţi să livrăm niciun alt produs care ar fi putut fi inclus în comanda dumneavoastră, până când expedierea produsului respectiv nu este confirmată printr­-o Confirmare a Expedierii distinctă.

5. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR Toate comenzile depind de disponibilitatea produselor respective. În acest sens, dacă apar dificultăţi de aprovizionare sau dacă unul dintre produse nu se află în stoc, ne rezervăm dreptul de a vă oferi informaţii despre produse înlocuitoare, de calitate și valoare egale sau superioare celor pe care le-­aţi comandat. Dacă nu doriţi să transmiteţi comanda pentru produsele înlocuitoare, vă vom restitui orice suma pe care ­aţi plătit-o.

6. REFUZUL UNEI COMENZI Ne rezervăm dreptul de a retrage orice produs de pe site în orice moment şi/sau de a elimina sau modifica orice material sau conţinut. Deși întotdeauna depunem toate eforturile pentru a procesa toate comenzile, condiţii excepţionale ne pot obliga să refuzăm prelucrarea unei comenzi după trimiterea e-mailului de Confirmare a Comenzii, motiv pentru care ne rezervăm dreptul de a refuza în orice moment, oricând credem de cuviință. Nu vom avea nicio răspundere față de dumneavoastră sau de o terţă parte pentru retragerea oricărui produs de pe acest site web, indiferent dacă produsul menționat a fost vândut sau nu, nici pentru eliminarea sau modificarea oricărui material sau conținut al site-­ului web sau pentru refuzul de a procesa o comandă, după trimiterea Confirmării Comenzii.

7. LIVRAREA Fără a aduce atingere dispoziţiilor din articolul 5 de mai sus, referitoare la disponibilitatea produselor, şi cu excepţia cazurilor în care există situaţii extraordinare, vom depune eforturi pentru a vă trimite produsul/produsele enumerate în Confirmarea Expedierii, la data de livrare specificată în Confirmarea Expedierii sau, dacă data de livrare estimată nu este specificată, în termen de 10 zile de la data Confirmării Expedierii. Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din următoarele motive: · Personalizarea produsului; · Articole specializate; · Circumstanţe neprevăzute; · Zona de livrare. Dacă, din orice motiv, nu vom putea livra produsele în termenul stabilit, vă vom anunța și vă vom oferi posibilitatea de a continua cu achiziţia, stabilind o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu restituirea întregii sume plătite. Va rugăm să reţineţi că nu livrăm in zilele de sâmbătă si duminică. În sensul prezenţilor Termeni, se consideră că “livrarea” a avut loc sau că produsele au fost livrate atunci când se obține o semnătură de primire a acestora, la adresa de livrare convenită.

8. IMPOSIBILITATEA DE A LIVRA După două tentative nereuşite de livrare, vom încerca să găsim un loc sigur unde să vă lăsăm pachetul. Vă vom lăsa o notă explicând unde se află pachetul și cum trebuie să procedați pentru a intra în posesia acestuia. Dacă nu vă veți prezenta la locul de livrare la ora convenită, vă rugăm să ne contactați pentru a stabili de comun acord, o altă dată de livrare. După 10 de zile de la data la care comanda dumneavoastră este gata de livrare, fără să fi fost însă livrată, din motive neimputabile nouă, vom înțelege că doriți să renunțați la Contract, care va fi considerat reziliat. Prin urmare, vă vom restitui prețul plătit pentru respectivele produse cât mai curând posibil şi în orice caz, în termen de 30 de zile de la data de la care considerăm Contractul reziliat. În astfel de cazuri, avem dreptul să încasăm de la dumneavoastră orice costuri de livrare și costurile rezultate din rezilierea Contractului.

9. TRANSFERUL RISCULUI ŞI PROPRIETATEA PRODUSELOR De la data livrării, toate riscurile asupra produselor se transmit către dumneavoastră. Veți dobândi dreptul de proprietate asupra produselor imediat ce vom primi integral plata tuturor sumelor datorate, inclusiv costurile de transport sau de livrare (așa cum se specifică în articolul 9 de mai sus), dacă aceasta are loc la o dată ulterioară.

10. PREȚ ȘI PLATĂ Prețul produselor este cel menționat pe site­-ul web, cu excepţia cazului în care există o eroare evidentă. Deși avem grijă să ne asigurăm că toate preţurile indicate pe site sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare de preț la orice produs/e comandat/e, vă vom informa cât mai curând posibil şi vă vom oferi posibilitatea de a reconfirma comanda la prețul corect sau de a o anula. Dacă nu vă putem contacta, comanda va fi considerată anulată şi dacă deja ați plătit produsele, vă vom restitui întreaga contravaloare a acestora. Nu avem obligația să vindem niciun produs la un preţ (inferior) incorect (chiar dacă v­am trimis Confirmarea Expedierii), dacă eroarea de preț este evidentă şi ar fi putut fi recunoscută în mod rezonabil de dumneavoastră ca preț incorect. Preţurile afişate pe site-­ul web includ TVA, dar nu includ costurile de transport, care se adaugă la suma totală, aşa cum se specifică în Ghidul Costurilor de Expediere. Prețurile pot fi modificate în orice moment, dar (în afara situaţiilor menţionate mai sus), acest lucru nu va avea niciun efect asupra comenzilor pentru care am trimis deja Confirmarea Expedierii. După finalizarea cumpărăturilor, articolele pe care vreţi să le cumpăraţi sunt adăugate în coşul dumneavoastră. Următorul pas constă în procesarea comenzii și efectuarea plății. Pentru a face acest lucru: (a) Daţi clic pe butonul "Coş de cumpărături" din partea de sus a paginii. (b) Daţi clic pe butonul "Afişare coş de cumpărături". (c) Daţi clic pe butonul "Procesare comandă". (d) Completaţi sau verificaţi datele de contact, detaliile comenzii, adresa de livrare și adresa de facturare. (e) Daţi clic pe "Autorizare Plată". Veti fi anuntati imediat ce comanda dumneavoastră părăsește depozitul nostru.

11. ACHIZIŢIE ÎN CALITATE DE VIZITATOR Această pagină web permite, de asemenea, efectuarea cumpărăturilor prin intermediul funcţiei de achiziţie în calitate de vizitator. În acest mod de achiziţie, vi se vor solicita doar datele indispensabile pentru procesarea comenzii dumneavoastră. După finalizarea procesului de cumpărare, vi se va oferi posibilitatea de a vă înregistra în calitate de utilizator sau de a continua ca utilizator neînregistrat.

12. TAXA PE VALOAREA ADĂUGATĂ În conformitate cu reglementările în vigoare,toate achizițiile efectuate prin intermediul site-­ului nostru/ aplicației, vor fi supuse taxei pe valoare adăugată (TVA). În acest sens și în conformitate cu capitolul din titlul Val Directivei Consiliului nr.2006/112 din data de 28 noiembrie 2006, în conformitate cu sistemul comun de TVA, livrările efectuate în Statul membru care apare în adresa de livrare pentru articole, vor fi încasate cu cota de TVA care este valabilă în mod legal în fiecare Stat membru, în funcție de destinația articolelor, aleasă în fiecare comandă. În conformitate cu normele și reglementările aplicabile în fiecare jurisdicție, regula "taxării inverse" (articolul 194dinDirectiva 2006/112), se poate aplica mărfurilor livrate în anumite State Membre ale Uniunii Europene în cazul în care consumatorul este sau este obligat să fie o persoană impozabilă în scopuri de TVA. Dacă acesta este cazul, TVA-­ul nu va fi perceput de către MEDDESA BOUTIQUE S.R.L., fără a afecta obligația consumatorului de a declara TVA-ul ce îi revine.

13. PROPRIETATE INTELECTUALĂ Ați luat la cunoștință şi consimțiți că toate drepturile de autor, mărcile înregistrate şi alte drepturi de proprietate intelectuală asupra materialelor şi conţinutului, care fac parte din acest site web, sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri. Aveți dreptul de a folosi acest material numai cu acordul expres al nostru sau al licenţiatorilor noștri. Acest lucru nu vă împiedică să utilizați acest site web în masura în care este necesar să copiaţi detaliile comenzii dumneavoastră sau ale Contactului.

14. VIRUŞI, PIRATERIE ŞI ALTE ATACURI LA SECURITATEA CALCULATORULUI Nu este permisă utilizarea acestui site web în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi, troieni, viermi informatici sau a oricărui alt program sau material care poate fi tehnologic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legatură cu acest site web. Va angajați să nu atacați acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului. Încălcarea acestei clauze va fi considerată infracțiune, asa cum este definită de legislația aplicabilă. Vom raporta orice încălcare a regulilor menționate, autorităţilor competente şi vom coopera cu acestea pentru a dezvălui identitatea atacatorului. De asemenea, nerespectarea acestei clauze conduce la suspendarea imediată a dreptului de a utiliza acest site web. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru niciun fel de pierderi sau daune cauzate de un atac de blocare a serviciului, virus sau orice alt program sau material tehnologic dăunător sau distructiv care ar putea afecta calculatorul dumneavoastră, echipamentele informatice, datele sau materialele, ca urmare a utilizării acestui site sau a descărcării conţinutului acestuia sau al altor site­-uri către care sunteți redirecţionați de pe site-­ul nostru.

15. LINK-URILE DIN SITE-UL WEB Este posibil ca site­ul web să conțină link­uri către alte site­uri web sau materiale ale unor terțe părți; linkurile respective au caracter pur informativ şi nu avem niciun control asupra conţinutului acestor site­uri web și materialelor respective. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru niciun fel de pierderi sau daune ce decurg din utilizarea lor.

16. COMUNICĂRI SCRISE Legea aplicabilă impune ca o parte din informațiile sau comunicările pe care vi le trimitem să fie efectuate în scris. Prin utilizarea acestui site web acceptaţi ca, în principal, comunicările cu noi, să aibă loc în formă electronică. Vă vom contacta prin e­mail sau vă vom furniza informaţii prin postarea de anunțuri pe acest site web. În scopuri contractuale, sunteți de acord cu utilizarea acestei forme electronice de comunicare şi recunoașteţi că orice contract, notificare, informare şi alte mesaje pe care vi le trimitem pe cale electronică, respectă cerințele legale ale unei comunicari scrise. Această condiţie nu vă afectează drepturile legale.

17. ÎNŞTIINȚĂRI Este recomandat ca pentru înştiințările pe care ni le transmiteți, să folosiți formularul nostru de contact. În conformitate cu dispoziţiile stabilite în articolul 16 de mai sus şi cu excepţia cazului în care se specifică altfel, avem dreptul să vă trimitem informaţii fie prin e­mail, fie la adresa poștală pe care ne­-ați furnizat­-o atunci când ați trimis comanda. Înştiințările vor fi considerate primite şi efectuate corect în momentul publicării acestora pe site­-ul nostru, în 20 de ore de la trimiterea unui e-mail sau după trei zile de la data de expediere a unei scrisori. Pentru a dovedi că o înştiințare a fost comunicată, este suficient, în cazul unei scrisori, ca aceasta să fie corect adresată, ștampilată si depusă la poștă, iar, în cazul unui e­mail, ca acesta să fie trimis la adresa specificată de către destinatar.

18. TRANSFERUL DREPTURILOR ŞI OBLIGAŢIILOR Contractul ne obligă atat pe noi, cât și pe dumneavoastră, precum și pe succesorii și cesionarii noştri. Nu puteți transfera, atribui, greva sau întrebuința în niciun alt fel un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile care decurg din acesta, fără acordul nostru scris prealabil. Noi putem transfera, atribui, greva, subcontracta sau întrebuința în orice alt fel un Contract sau oricare din drepturile sau obligațiile noastre care decurg din acesta, în orice moment de pe durata Contractului. Pentru a preveni orice nelămurire, orice astfel de transfer, atribuire, grevare sau alt fel de întrebuințare nu va afecta drepturile legale de care beneficiați în calitate de consumator și nici nu va anula, reduce sau limita în niciun fel orice garanţie pe care v­-am acordat-­o, expres sau implicit.

19. RENUNȚARE Dacă pe durata unui Contract nu vom insista în îndeplinirea de către dumneavoastră a tuturor obligațiilor contractuale asumate sau a respectării acestor Termeni şi/sau dacă nu vom exercita drepturile sau acţiunile din Contractul respectiv sau din Termeni, acestea nu constituie o renunțare la sau o limitare a acestor drepturi sau acţiuni, și nici exonerarea dumneavoastră de obligaţia respectării lor. Nicio renunțare a noastră la un anumit drept sau acțiune nu implică renunțarea la orice alt drept sau acțiune care decurge din Contract sau Termeni. Nicio renunțare a noastră la oricare din acești Termeni sau la orice drept sau acţiune, care decurge din Contract, nu va produce efecte, până când nu va fi declarată în mod expres ca renunțare și vă va fi comunicată în scris în conformitate cu dispoziţiile din capitolul Înştiințări de mai sus.

20. SEPARABILITATE În cazul în care oricare dintre aceşti Termeni sau orice clauză dintr­-un Contract va fi considerată invalidă și neexecutorie de către o autoritate competentă, restul Termenilor sau clauzelor vor continua să producă efecte.

21. ÎNTREGUL ACORD Aceşti Termeni şi orice document la care se face referire expresă, constituie întregul acord dintre dumneavoastră şi noi în raport cu obiectul oricărui Contract şi înlocuieşte orice altă înțelegere, acord sau promisiune anterior existentă între dumneavoastră şi noi, fie verbală sau în scris. Atât noi, cât şi dumneavoastră, declarăm că, pentru a încheia un Contract, niciuna dintre părți nu s­a bazat pe nicio reprezentare, angajament sau promisiune dată de cealaltă parte sau rezultată din ceea ce s­a spus sau scris în timpul negocierilor dintre dumneavoastră și noi, ce a avut loc înainte de Contractul respectiv, cu excepția cazului în care este indicat în mod expres în aceşti Termeni. Atat dumneavoastră, cât si noi, nu avem dreptul de a solicita despăgubiri în cazul oricărei declarații false făcute verbal sau în scris de cealaltă parte, înainte de data încheierii unui Contract (cu excepţia cazului în care o asemenea declarație a fost făcută în mod fraudulos) şi singura acţiune legală la care are dreptul cealaltă parte va fi doar în cazul încălcarii Contractului, așa cum se prevede în acești Termeni.

22. DREPTUL NOSTRU DE A MODIFICA ACEŞTI TERMENI Avem dreptul de a revizui şi modifica aceşti Termeni în orice moment. Veţi fi supus politicilor şi Termenilor în vigoare la momentul la care comandaţi produse, cu excepţia cazului în care, modificări ale acestor politici, Termeni sau ale Declaraţiei de Confidenţialitate, vor fi puse în aplicare ca urmare a dispoziţiilor legale sau a deciziilor autorității guvernamentale, caz în care, potenţialele modificări se vor aplica şi comenzilor anterior plasate.