Procedura returnare produs

Produsul se poate returna in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului!
1. Se completeaza Formularul de retur de mai jos 
2. Dupa inregistrarea formularului pe platforma,veti primi un e-mail cu detaliile returului.
Coletul se returneaza prin orice firma de curierat rapid ( NU lucram cu Posta) la adresa de la expeditor. Costul transportului retur va fi suportat de catre client (achitat la expediere)!
Comenzi online de ridicare a coletelor: www.colete-online.ro/
Restituirea banilor se face prin transfer bancar in aproximativ 7 zile lucratoare din momentul in care coletul ajunge in posesia noastra! 
Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste urmatoarele conditii de retur!
 Produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeași stare în care le-ati primit si impachetate in ambalajul original. 
Returul va fi refuzat in urmatoarele situatii:
-  produsul nu este în aceeași stare în care a fost livrat: acesta prezintă semne de purtare, deteriorare,spalare, rupturi, pete;
- etichetele atasate produsului  au fost îndepărtate / rupte / descusute;
Tinem foarte mult la calitatea produselor si integritatea acestora motiv pentru care nu facem exceptii cand produsele returnate nu sunt exact asa cum au fost livrate!
In cazul in care produsul prezinta defect din fabrica este necesar sa ne comunicati in termen de 48 ore din momentul primirii coletului prin e-mail catre meddesafashion@gmail.com!
Dacă nu sunt îndeplinite condițiile de mai sus, coletul se va returna la dvs!
Dacă intampinati orice problema legata de returnarea produsului/ produselor, ne puteti contacta și vom solutiona problema in cel mai scurt timp posibil! ✉ E-mail ( meddesafashion@gmail.com )