Procedura schimbare produs

Produsul se poate schimba in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, avand posibilitatea de a alege o alta marime sau un alt produs disponibil pe site!

 Taxa de transport pentru schimb - 25 RON

Procedura schimb:

 1. Se completeaza formularul de schimb de mai jos.
 2. In maxim 2 zile lucratoare de la completarea formularului se va prezenta un curier pentru a ridica coletul de la dvs.
 3. In momentul in care coletul ajunge la noi se verifica si se va da la schimb curierului noul produs. ( La livrarea noului produs, se va achita taxa de transport de 25 RON)

     ***Daca exista diferenta de cost intre produse aceasta se va calcula si se va mentiona in momentul confirmarii inregistrarii schimbului.

Va rugam sa verificati pe site disponibilitatea produsului/produselor pe care il/le doriti la schimb.

   Taxa de transport va fi suportata de catre client, cu exceptia situatiilor in care produsul primit de catre acesta prezinta un defect din fabrica (in acest caz este necesar sa ne atasati poze cu defectul produsului in maxim 48 ore de la primirea coletului)!

  Schimbul se poate plasa prin formularul de schimb de mai jos sau ne puteti contactata si pe e-mail meddesafashion@gmail.com .

  Produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeași stare în care le-ati primit, cu eticheta si ambalate corespunzator.

  In cazul in care produsul trimis pentru schimb nu este returnat conform conditiilor, acesta se va returna fara posibilitate de schimbare, taxele de transport nefiind suportate de catre noi. ( Produsul nu trebuie sa miroasa a parfum, nu trebuie sa fie murdar, deteriorat, spalat)!